Trouwen

Trouwen in De Boskas zorgt voor een onvergetelijke beleving, middenin een privébos van vijf hectare. Nergens anders vind je een kas op zo’n uniek plekje in de natuur.  
De Boskas staat voor sfeer, ongedwongen genieten en een geheel eigen stijl. Een plek waar jullie bruiloft in goede handen is!  
Deze officiële trouwlocatie is geschikt voor intieme bruiloften tot 80 personen (100 personen buiten). Ceremonie, toost, diner en naborrel/feest kunnen binnen in de kas plaatsvinden of buiten in het bos. Jullie kunnen er zelfs voor kiezen om de ceremonie op een prachtig plekje midden in het bos te laten plaatsvinden.

Tijden
De Boskas kan tot 24.00 uur worden geboekt. Willen jullie graag nog door? Dat kan tot uiterlijk 02.00 in de nabijgelegen villa. Via een sfeervol verlicht bospad wandel je slechts honderd meter tot de villa.

Muziek
De gehele dag is er muziek toegestaan, met een max. van 90 dB.

Styling en organisatie
De Boskas kan door onze stylisten van Trouwen in het Bos geheel naar wens worden gestyled. Willen jullie volledig worden ontzorgd? Ons team helpt jullie graag om jullie mooiste dag tot in de puntjes te verzorgen.  
Op het landgoed is altijd één van onze partymanagers aanwezig, om er voor jullie te zijn als aanspreekpunt en om erop toe te zien dat de dag vlekkeloos verloopt.  

Catering
Onze catering, verzorgd door BUUR, staat voor kwaliteit, beleving en duurzaamheid. Met biologische en voornamelijk lokale producten bereiden zij de mooiste gerechten. Walking dinner, shared dining of een gangendiner? Het is allemaal mogelijk!  De Boskas is onderdeel van Trouwen in het Bos, een concept dat volledig gefaciliteerde bruiloften in de natuur verzorgt.

Specificaties

ceremonie opstellingmax. 70 personen binnen | 100 personen buiten
diner opstellingmax. 55 personen binnen | 100 personen buiten
borrel opstellingmax. 80 personen binnen | 100 personen buiten

tarieven

huwelijksaanzoek€ 250,-
fotoshoot€ 250,-
dagdeel (4 uur) € 850,- o.b.v. 50 pax.
hele dag€ 2200,- o.b.v. 50 pax.
meerdere dagenop aanvraag

**Onze tarieven zijn exclusief een afdracht aan Villa Klein Heumen voor gebruik van het landgoed