Trouwen

Trouwen in De Boskas zorgt voor een onvergetelijke beleving, middenin een privébos van vijf hectare. Nergens anders vind je een kas op zo’n uniek plekje in de natuur.  
De Boskas staat voor sfeer, ongedwongen genieten en een geheel eigen stijl. Een plek waar jullie bruiloft in goede handen is!  
Deze officiële trouwlocatie is geschikt voor intieme bruiloften tot 80 personen (100 personen buiten). Ceremonie, toost, diner en naborrel/feest kunnen binnen in de kas plaatsvinden of buiten in het bos. De dag kan zelfs worden verlengd met een avondfeest tot uiterlijk 02.00 in de nabijgelegen villa. Via een sfeervol verlicht bospad wandel je slechts honderd meter tot de villa.

De Boskas kan door onze stylisten geheel naar wens worden gestyled. Willen jullie volledig worden ontzorgd? Dan helpt ons team jullie graag om jullie mooiste dag tot in de puntjes te verzorgen.  

Enkel de locatie huren en zelf invulling geven aan jullie bruiloft? Ook dat is mogelijk, zolang het volgens de geldende regels van het landgoed en De Boskas gebeurt. Op het landgoed is altijd één van onze partymanagers aanwezig, om er voor jullie te zijn als aanspreekpunt en om erop toe te zien dat de dag vlekkeloos verloopt.  

Onze catering, verzorgd door BUUR, staat voor kwaliteit, beleving en duurzaamheid. Met biologische en voornamelijk lokale producten bereiden zij de mooiste gerechten. Walking dinner, shared dining of een gangendiner? Het is allemaal mogelijk!  De Boskas is onderdeel van Trouwen in het Bos, een concept dat volledig gefaciliteerde bruiloften in de natuur verzorgt.

Specificaties: 

ceremonie opstellingmax. 70 personen binnen | 100 personen buiten
diner opstellingmax. 70 personen binnen | 100 personen buiten
borrel opstellingmax. 80 personen binnen | 100 personen buiten